Aina kantapään kautta

sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Tervetuloa

Tupsahdit juuri blogini uuteen kotiin. Tervetuloa Kantapääopistoon! Tänne kirjoittelen sekalaista ajatuksenvirtaa ja tositarinoita ulkoilmaintoilijan elämästä ja oivalluksista sekä kertomuksia polkujuoksusta, luonnossa liikkumisesta ja elämästä maalla. Täältä löydät harvemmin tarinoita täydellisistä onnistumisista ja päätähuimaavista suorituksista. Sen sijaan tarjolla on juttuja neljääkymppiä lähestyvän naisen pyristelystä kohti parempaa kuntoa, pidempiä juoksumatkoja ja tasapainoisempaa elämää. Matkalla mukaan kertyy taatusti tarinoita myös kompasteluista ja kantapään kautta opitusta.

Päätin aloittaa puhtaalta pöydältä. Vanhat postaukseni löytyvät edelleen osoitteesta http://www.lily.fi/blogit/kantapaaopistossa

Olet lämpimästi tervetullut mukaani kompurointimatkalle! <3 JohannaSHARE:

8 kommenttia

 1. Ihanaa, mä löysin sut <3 Kaunis ja ilmava ulkoasu. Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei Poppis! Ihan parasta, että löysit tänne <3 Blogimuutto tapahtui yhdellä rysäyksellä ja yritän päästä kiinni tähän Bloggerin ihmeelliseen maailmaan. Kiitos kovasti kehuista :) Halusin ulkoasusta yksinkertaisen ja selkeän. Tosi kiva kuulla, että miellyttää sinua.

   Poista
 2. Minäkin täällä!
  Blogi näyttää aivan upealta! Tyylikkäältä, skandinaavisen modernilta, mutta myös jotenkin teidän uuden kodin näköiseltä, suomalaisen rouhealta... vaikka en sitä toki ole nähnyt, mielikuvissani vain :) Täällä sinun on selvästi hyvä olla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jipii Maija - säkin löysit tänne <3 Kiitokset kovasti kauniista sanoista ja kehuista. Olen tosi iloinen, jos blogini ilme miellyttää :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää, ihan uudistunut ja tosiaankin tyylikäs !
  En mitenkään malttamaton ole mutta odottelen jo kisarapsaa Vaaroilta...no, ensin tietty juoksu ja sitten vasta fiiliksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hip hei Kirsi, mahtavaa kun säkin lÿsit tänne :)Ja kiitos kovasti kehuista.
   Täytyy sanoa, että itsekin odotan Vaarojen raporttia mielenkiinnolla. Juoksukilsoja on Karhunkierroksen jälkeen kertynyt ehkä 40... Saattaa tulla pitkä retki ja raportti :D Kirjottelen ennakkotunnelmia vielä jossakin kohtaa ja kerron millä eväin olen Vaaroille menossa.

   Poista
 4. Minäkin täällä, hienot sivut! PS: Myin oman Vaarojen paikkani pois, otan vielä syksynkin rauhallisesti. Mutta sun kisaraporttia odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Anu, kun säkin löysit tänne :) Harmi, kun ei nähdä Vaaroilla, mutta varmasti viisas ratkaisu. Itse jättäisin varmasti myös koko homman väliin, mutta kun Sekopääjuoksija lähtee perusmatkalle ja veli on myös tulossa juoksemaan, niin en mä sitten oikein viitsi jäädä rannalle. Päätös, jota tulen takuulla katumaan matkan varrella isosti :D Meikäläisen juoksukilsat ovat meinaan ihan nollissa tältä kesältä... Katsotaan, millainen eeppinen kärsimysnäytelmä saadaan aikaiseksi. :D

   Poista

Blog Design Created by pipdig